Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του 50χρονου – «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», σε μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο στο Messenger φαίνεται πως τσακωνόντουσαν για χρήματα που χρωστούσε ο 50χρονος στον αγνοούμενο

Σύμφωνα με τον Alpha, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger τις οποίες έσβησε ο 50χρονος

Στα μηνύματα αυτά, υπάρχει ο διάλογος όπου ο 31χρονος επικοινωνεί ξανά και ξανά με τον κρεοπώλη και του ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά, μιλώντας για τις 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει

Σύμφωνα με τον Alpha, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger τις οποίες έσβησε ο 50χρονος

Τις τελευταίες ημέρες, στο Μεσολόγγι βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, στην ΕΛΑΣ δίνουν αγώνα δρόμου ώστε να έρθουν στο «φως» στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, στην Αστυνομία έχουν κληθεί νέα πρόσωπα για να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση, τα οποία είναι από το φιλικό περιβάλλον του 31χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών στις καταθέσεις τους, δίνουν μία άλλη τροπή στην υπόθεση καθώς δεν μιλούν μόνο για ένα χρέος.

Σημειώνεται πως, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι σε μια από τις καταθέσεις του ο κρεοπώλης αποκάλυψε ότι «κάτι έκαναν» μέσα στο αυτοκίνητο οι δυο άνδρες, που εξετάζεται ως ένα πιθανό, σοβαρό συμβάν, το οποίο μπορεί να έχει «ανατρεπτική» διάσταση στην υπόθεση. Αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο κρεοπώλης, θα φανεί, εφόσον είναι νεκρός ο 31χρονος Μπάμπης, μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, στην οποία υπεβλήθη επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις του μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Δεν είναι σε θέση, δηλαδή, να περιγράψει στους αστυνομικούς πού πήγε, αν περιπλανήθηκε για πάνω από 1 ώρα από τη στιγμή που αποβίβασε – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – τον 31χρονο από το τζιπ του. Όπως τους είπε, χαρακτηριστικά, έχει κενά μνήμης.

ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις