Αρχική ΑΣΕΠ Με 15 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Με 15 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με  15 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας και δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη.

Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου – ΙΕΚ. . Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακρονόνια ανεργία, (πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ), εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, που αποκτήθηκε είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, και εκπληρώνουν σειρά κοινωνικών κριτηρίων: αριθμός ανήλικων τέκνων, πολυτεκνική ή τριτεκνική ιδιότητα, ΑμΕΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά  ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, προσόντα, δικαιολογητικά, πρώτο μισθό και επιδόματα. Υπολογίστε τα μόριά σας και μετρήστε τις πιθανότητές σας, κάνοντας τη σύγκριση με τις βάσεις μορίων, πρόσφατων διαγωνισμών.