Μαρινάκης για Ακρίτα: «Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική» δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία» τόνισε αναφερόμενος στα όσα έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία κατέθεσε μήνυση

«Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση …υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Action 24.

«Δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη», πρόσθεσε.

«Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ» είπε ο κ. Μαρινάκης.

Καταλήγοντας τόνισε: «Όχι οικογένειες, όχι συζύγους, όχι παιδιά. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει εδώ και 50 χρόνια…Ο  κόσμος έχει προβλήματα θέλει να δει τι κάνουμε και έχουμε φτάσει στο σημείο. Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος»

Λίγο μετά από τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα, για τα γραφόμενα στην ανάρτηση της πρώτης, όπου της είχε επιτεθεί λεκτικά. Η ανάρτηση, μάλιστα, χαρακτηρίστηκε από την κυβέρνηση χυδαία και απρόκλητη.

Όπως τονίζεται, ό,τι αναφέρει στην ανάρτησή της η κυρία Ακρίτα είναι συκοφαντικό και μηνύσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι παίρνει θέση όχι ως πρωθυπουργός, αλλά ως σύζυγος.

Στη Δικαιοσύνη κατά της Ακρίτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Ο πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει την απόφαση της συζύγου του να κινηθεί νομικά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει, όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις