Αρχική Ελλάδα BINTEO – Καραμανώλης: Συγγνώμη για το βίντεο με τη γάτα -Δεν την...

BINTEO – Καραμανώλης: Συγγνώμη για το βίντεο με τη γάτα -Δεν την κλώτσησα εγώ, δεν είμαι εγώ αυτός που συνελήφθη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα γυρίζει μετά την λαϊκή κατακραυγή ο νεαρός που ανήρτησε το βίντεο με την κακοποίηση της απροστάτευτης αδέσποτης γάτας. Ο “νταής” της Αιδηψού που εξύβρισε με χυδαίο τρόπο εκείνους που άσκησαν δριμεία κριτική για την πράξη του (τη δημοσίευση του βίντεο) ζήτησε συγγνώμη,  εξηγώντας ότι δεν είναι αυτός που βασάνισε τη γάτα, ούτε το πρόσωπο που συνελήφθη για το βασανισμό της γάτας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Μανώλης Καραμανώλης εξήγησε τι συνέβη, ζήτησε συγγνώμη για το βίντεο με τη γάτα που ανέβασε και εξήγησε ότι δεν είναι αυτός που κλώτσησε τη γάτα, ούτε αυτός που συνελήφθη. «Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμανώλης.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο Μανώλης Καραμανώλης, ενώ εξήγησε ακόμη ότι ο σκύλος που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα στο παρελθόν δεν είναι δικός του.

Υπενθυμίζεται ότι στο προφίλ του Μανώλη Καραμανώλη είχαν ανέβει αρχικά τα βίντεο με τη γάτα στην Αιδηψό, ενώ ο ίδιος είχε βγει ακολούθως με μια σειρά από stories, σε κάποια από τα οποία έβριζε χυδαία (αλλά διέγραψε μετά) εξηγώντας ότι δεν κλώτσησαν τη γάτα στη θάλασσα αλλά έπεσε στο χαλίκι από ύψος 20 πόντων και εξηγούσε ότι βία είναι και αυτό που γίνεται σε βάρος του στα social media.

Το βίντεο προέρχεται από το magdasnews.gr