Αρχική Ελλάδα Mad Clip: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Mad Clip: Πότε θα γίνει η κηδεία του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θλίψη και σοκ στο χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του έφερε η είδηση του θανάτου του Mad Clip, του 34χρονου τράπερ,  ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή,  τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16:00) συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip.

Στο σημείο του δυστυχήματος, καθημερινά καταφτάνουν πολλοί νέοι άνθρωποι, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Mad Clip για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του.

Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου

Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip εξακολουθούν να βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές και τελικά εμφανίστηκε, ισχυρίστηκε ότι δεν έκαναν κόντρες και ότι ο ίδιος είχε συνοδηγό την κοπέλα του. Όπως είπε, ήταν μαζί με τον Mad Clip στο φανάρι, όταν άναψε πράσινο ξεκίνησαν αναπτύσσοντας ταχύτητα αλλά κάπου εκεί χωρίστηκαν οι δρόμοι τους.