Από τα περασμένα Χριστούγεννα, πριν τον ξυλοδαρμό είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου
Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Τάσο Τεργιάκη η σχέση του ζευγαριού είχε τελειώσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, και μάλιστα είχαν αποφασίσει να τακτοποιήσουν τις μεταξύ τους εκκρεμότητες ενόψη του χωρισμού τους.
Όπως ανέφερε ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, «ήταν οι γιορτές των Χριστουγέννων όταν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου τα βρήκαν, τα είπαν, χώρισαν και τότε αποφάσισαν, έξι μήνες πριν να χωρίσουν, παρά το γεγονός ότι έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι».

Το ζευγάρι φέρεται να έχει συζητήσει ακόμη και το διαχωρισμό της κοινής του περιουσίας και των οικονομικών του.
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αποφασίσει να τραβήξει τον δικό της επαγγελματικό δρόμο, είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις, όσο ήταν μέσα στο νομικό γραφείο του κ. Λύτρα και μαζί του διαχειριζόταν κι άλλες υποθέσειςκαι ενημέρωνε μέσω του προφίλ της στο Facebook τους φίλους της ότι εργαζόταν στο δικό της δικηγορικό γραφείο.
«Όλα αυτά μέχρι πριν από δέκα μέρες. Πριν την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τον κ. Λύτρα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης τονίζοντας ότι «οι πληροφορίες που έχω από το περιβάλλον της κυρίας Πολυζωγοπούλου είναι ότι είχε τελειώσει αυτή η σχέση και όδευαν προς τη λύση».
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις