Ένα περιστατικό στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο, φαίνεται ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης να επιτίθεται σε εργαζόμενο σε πύλη εξόδου μετά την καθυστέρηση της πτήσης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες (ΟΣΕΥΠΕ), ο Αυγενάκης φαίνεται να μπέρδεψε την πύλη επιβίβασης, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της πτήσης του. Αν και είχαν γίνει τρεις αναγγελίες για την πτήση του, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε εγκαίρως στην πύλη. Ο Αυγενάκης φέρεται να ταξίδευε από την Αθήνα προς έναν από τους νομούς της Κρήτης και η καθυστέρηση τον οδήγησε σε έντονη αντιδραστικότητα έναντι των εργαζομένων του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η κατάσταση ξέφυγε καθώς ο Αυγενάκης φέρεται να επιτέθηκε στον εργαζόμενο. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο θέμα δηλώνοντας ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό και αναμένεται η αντίδρασή του. Επιπλέον, τόνισε ότι συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” δεν γίνονται ανεκτές και αναμένεται η θέση του Αυγενάκη για το θέμα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις