Αρχική Διεθνή Λαπωνία: Lockdown… στο χωριό του Άγιου Βασίλη

Λαπωνία: Lockdown… στο χωριό του Άγιου Βασίλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σίγουρα, το ταξίδι στη Λαπωνία και τον Άγιο Βασίλη είναι πραγματικά μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία για όποιον καταφέρει να τη ζήσει. Γι’ αυτό και η αγγλογερμανική εταιρεία ταξιδιών και τουρισμού TUI προσπάθησε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να εγγυηθεί ότι θα κρατήσει ζωντανή τη μαγική αυτή ατμόσφαιρα, για μικρούς και μεγάλους.

Δυστυχώς, όμως, οι εξελίξεις της νέας πανδημίας που αλλάζουν συνεχώς το ταξιδιωτικό περιβάλλον και το τεστ Covid-19 που σύντομα θα είναι υποχρεωτικό στη Φινλανδία, οδήγησε την εταιρία στην απόφαση ότι δεν θα μπορεί να διώξει την αβεβαιότητα για τις οικογένειες και να αναγκαστεί να μην πραγματοποιήσει ταξίδια στη χώρα του Άγιου Βασίλη φέτος.

Νούμερο 1 προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ταξιδιωτών και των εργαζομένων, κάτι που φανερώνει και αυτή η απόφαση. Ενώ στην παρούσα φάση όσοι επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, θα συζητήσουν με την εταιρία τις επιλογές τους, στις οποίες περιλαμβάνεται και η ευκαιρία ταξιδιού το επόμενο έτος. Όσοι φυσικά δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, μπορούν να λάβουν πίστωση για ένα επόμενο ταξίδι ή να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω.