Αρχική Δήμοι Λαγκαδάς: 2.400 γεύματα αγάπης για τους ευπαθείς πολίτες από τον Δήμο

Λαγκαδάς: 2.400 γεύματα αγάπης για τους ευπαθείς πολίτες από τον Δήμο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με στόχο να μην μείνει κανένας αδύναμος πολίτης,  στον Λαγκαδά, χωρίς βοήθεια και φαγητό,  ο δήμαρχος της περιοχής Ι. Ταχματζίδης, εξασφάλισε 2.400 γεύματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέσω χορηγίας από εταιρεία  της πόλης.

«Απλώνουμε δίχτυ προστασίας στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.  Έχουμε ένα ισχυρό δημοτικό δίκτυο κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης και μέσα από αυτό δε θα αφήσουμε κανέναν αδύναμο συμπολίτη μας χωρίς βοήθεια και φαγητό» τόνισε ο κ. Ταχματζίδης. Ταυτόχρονα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Αφοί Κομπατσιάρη, η οποία εδρεύει στο Δήμο Λαγκαδά, για την ευαισθησία και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά τους.

Η διανομή των 2400 δωρεάν γευμάτων θα γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων και  της Πρωτοχρονιάς και θα την πραγματοποιήσουν εθελοντικά οι εργαζόμενοι της ΥΚΠΑΑΠ και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συνεπικουρούμενοι από Δημοτικούς Συμβούλους της Διοίκησης.

Στόχος είναι τα γεύματα να καλύψουν όχι μόνον τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαγκαδά, αλλά και πολίτες  που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν έχουν καταγραφεί από τις δημοτικές υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό θα χορηγηθούν γεύματα και στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης προκειμένου και η Εκκλησία να κάνει διανομή μέσα από το δικό της ενοριακό δίκτυο.