Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους  κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του

Νέο μήνυμα έστειλε από το Χαϊδάρι το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες, οι οποίοι στη σύσκεψη της Νίκαιας την Τρίτη αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μπλόκα σε εθνικές και επαρχιακές οδούς, ενώ αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους προειδοποιούν με κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.

«Ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους και κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 “Να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση, επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο όταν διαδηλώνει”.

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι: «Εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε τη φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο». Και κατέληξε: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Χαϊδάρι, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
“Στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19%”

Απευθυνόμενος ο πρωθυπουργός στους πολίτες σημείωσε μεταξύ άλλων πως “η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο πραγματικό λαϊκό κόμμα” στην Ελλάδα.

“Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: Να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδικά στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19%. Και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω. Διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές” πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

“Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη. Διότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων” κατέληξε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις