Αρχική Ελλάδα Κύμα συμπαράστασης για τον μικρό Αλέξανδρο. Στο πλευρό του ο Συμεών και...

Κύμα συμπαράστασης για τον μικρό Αλέξανδρο. Στο πλευρό του ο Συμεών και ο ΠΑΣ Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και ο μητροπολίτης Συμεών στέκεται στο πλευρό του μικρού Αλέξανδρου από τη Μακρακώμη που η ιστορία του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο πανελλαδικά.

Το πρωί της Κυριακής μετά τη θεία λειτουργία ζήτησε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην οικογένεια αλλά ανακοίνωσε και σημαντική βοήθεια από την πλευρά της μητρόπολης.

Η κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας  το Σάββατο βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας που μεγαλώνει ένα ακόμη παιδί.

Μια αληθινή ηρωίδα η Χριστίνα Μπογιαντζή που μεγαλώνει τον μικρό Αλέξανδρο και δίνει μάχη για να τον δει να είναι έστω και μερικώς αυτόνομος.

Ο 8χρονος που γεννήθηκε πρόωρα και αγωνίζεται για τη ζωή του από τις πρώτες του ανάσες, είναι ένα παιδί με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση. Ο Αλέξανδρος δεν έχει αυτόνομη βάδιση.Έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια την βάδιση με περιπατητήρα. Φορά κηδεμόνες και στα δύο του πόδια. Το κυριότερο πρόβλημά του είναι η υπερτονία (η σπαστικότητα).
Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να μεταβεί στην Αμερική σε ειδικό κέντρο, προκειμένου να υποστεί μια εξειδικευμένη επέμβαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του.

Ο 8χρονος Αλέξανδρος κοιτώντας με το γλυκό του προσωπάκι την κάμερα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη την αγάπη και την βοήθεια

Ο μικρός Αλέξανδρος το Σάββατο βρέθηκε και στο γήπεδο της Λαμίας.

Η εικόνα με τον αρχηγό της Λαμίας να τον έχει αγκαλιά στη σέντρα του γηπέδου, συγκλονιστική όπως και η ανταπόκριση του κόσμου που συνεχίζει να καταθέτει χρήματα στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί,  ώστε ο 8χρονος να μπορέσει να περπατήσει έστω και με μπαστούνι.

(πλάνα από τον αγώνα ΛΑΜΙΑ-ΟΦΗ NOVA SPORTS)

Ο τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για αυτόν τον σκοπό είναι αυτός: GR78 0110 3960 0000 3960 0966 012 .

Δικαιούχοι: Μπογιαντζής Αλέξανδρος του Ιωάννη, Μπογιαντζής Ιωάννης του Γεωργίου, Ρηγοπούλου Χρηστίνα του Ιωάννη.

Πηγή φώτο: TVSTAR.GR

Πηγή βίντεο: Star Κεντρικής Ελλάδας

Πηγή: TV STAR.GR

Πηγή: https://www.skai.gr/kyma-symparastasis-gia-ton-mikro-aleksandro-sto-pleyro-tou-o-symeon-kai-o-pas-lamia
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram