Αρχική Περιφέρειες Κόντρα Σγουρού – Πατούλη για τις πυρκαγιές – Στα ύψη το “πολιτικό...

Κόντρα Σγουρού – Πατούλη για τις πυρκαγιές – Στα ύψη το “πολιτικό θερμόμετρο” στη Περιφέρεια Αττικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μεγάλη κόντρα μεταξύ Σγουρού- Πατούλη για τις πυρκαγιές στη Αττική, με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει κατακόρυφα τα τελευταία εικοσιτετράωρα!

Ο Γιάννης Σγουρός κατηγορεί τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για ψηφοθηρία στα καμένα, πολιτικαντισμό του αισχίστου είδους και έλλειψη σεβασμού στους πολίτες, που είδαν από τη μια μέρα στην άλλη το βίος τους να χάνεται από τις φωτιές.

Αφορμή στάθηκε η διανομή, μαζί με μερίδες φαγητού σε πυρόπληκτους της Δυτικής Αττικής, επιστολής  όπου αναγραφόταν «Η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα σας», «Κανείς δεν θα μείνει μόνος του», «Όλοι μαζί θα χτίσουμε όσα η φωτιά γκρέμισε».

Παράλληλα, τα “βέλη” του κ.Σγουρού επικεντρώθηκαν και στη “Συμπεριφορά του κ. Πατούλη όλες αυτές τις μέρες, που δείχνει δύο πράγματα. Είτε ότι δεν έχει καμία ενσυναίσθηση της καταστροφής που υπέστη η Αττική και των ευθυνών που και ο ίδιος έχει, είτε το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να διαφυλάξει το πολιτικό του προφίλ. Και στις δύο περιπτώσεις αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του Περιφερειάρχη που προϋποθέτει καθημερινή τριβή, αθόρυβη ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και όχι φαντασμαγορικά show, events, φωτογραφίσεις και δράσεις για το φαίνεσθαι στις οποίες κατεξοχήν αναλώνεται».

“Η απάντηση από την πλευρά της Περιφέρειας”

Άμεση ήταν και η απάντηση από την πλευρά Πατούλη και της Περιφέρειας, όπου με αιχμηρή ανακοίνωση θέτουν τον κ.Σγουρό προ των ευθυνών του, κατηγορώντας τον ότι “έλαμψε για ακόμη μια φορά δια της απουσίας του”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το πολιτικό προσωπικό και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, σε όλη τη διάρκεια διαχείρισης της κρίσης που δημιούργησαν οι πυρκαγιές των τελευταίων εβδομάδων, έδωσαν τη μάχη από την «πρώτη γραμμή».

Βρεθήκαμε στο πλευρό του προσωπικού της Πυροσβεστικής, των Ενόπλων Δυνάμεων και των εκατοντάδων εθελοντών. Διαθέσαμε υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

Στηρίξαμε τους πολίτες που επλήγησαν.Στην προσπάθεια αυτή έλαμψε δια της απουσίας του ο κ. Σγουρός, ο οποίος προφανώς περνούσε ανέμελα τις διακοπές του και μόλις επέστρεψε, έβγαλε ανακοίνωση για να κατηγορήσει τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Ευχόμαστε στον κ. Σγουρό καλό αποκαλόκαιρο”