Αρχική Ελλάδα Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Θέλουμε ανοιχτά σύνορα και να απελαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Θέλουμε ανοιχτά σύνορα και να απελαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όπως φαίνεται σε βίντεο το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η “ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ο κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το κόμμα, αρχικά αναφέρεται σε κάτι το οποίο είναι κύριο αίτημα του κόμματος και αυτό είναι να “ανοίξουν τα σύνορα”. 

Με τους χιλιάδες μετανάστες στις Καστανιές Έβρου να επιχειρούν να περάσουν στον ελλαδικό χώρο, τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους εμποδίζουν και το τελωνείο να παραμένει κλειστό, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει καλέσει σε διαδήλωση ενάντια στο “ρατσισμό, την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση” όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο.

Στο ίδιο πλαίσιο, λοιπόν, ο κ. Κωνσταντίνου τονίζει πως το κόμμα είναι “υπέρ των ανοιχτών συνόρων” καθώς όπως λέει “είναι ό,τι πιο απάνθρωπο να κλείνεις την πόρτα σε έναν κατατρεγμένο άνθρωπο”

Στη συνέχεια της ομιλίας του ωστόσο, αφού όπως τονίζει  κηρύττουν πρωθυπουργό “ανεπιθύμητο”, ζητά και κάτι άλλο… να “απελαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης”. 

 

Υπενθυμίζεται οτι το στέλεχος και υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Κωνσταντίνου είχε εκφράσει δημόσια την συμπαράσταση του στην πακιστανική κοινότητα της Ελλάδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, φωνάζοντας το σύνθημα “Είμαστε όλοι Πακιστανοί” σε συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί τον χειμώνα του 2016. (Βίντεο)