Κλειστά σήμερα τα δύο σχολεία στη Θεσσαλονίκη που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (08/06) το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει ότι η αναστολή λειτουργίας, σήμερα, οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων, κυρίως δε λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την κακοκαιρία.

 

Η κακοκαιρία έπληξε και την Λέσβο, καθώς οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών στο Δημοτικό σχολείο του οικισμού Μολύβου στη Λέσβο, το οποίο σήμερα  θα παραμείνει κλειστό

Με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου,σήμερα  Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, το Δημοτικό σχολείο Μολύβου θα είναι κλειστό λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στη στέγη του από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Για την απόφαση αυτή έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου Δημήτρης Βούλγαρης και από το πρωί στο κτίριο έχουν βρεθεί στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Για την πλήρη διασφάλιση των μαθητών,σήμερα θα βρεθεί εκεί και κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς στη στέγη του κτιρίου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις