Οι οδηγοί θα χρειαστούν υπομονή το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Στην Αττική Οδό, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με έντονο μποτιλιάρισμα από το ύψος του Γέρακα στην έξοδο προς Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, καθώς και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από την Ανθούσα έως τη Μεταμόρφωση. Οι καθυστερήσεις κυμαίνονται μεταξύ 10 και 30 λεπτών.

Ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όπου από τη Μαραθώνος έως τη Μεταμόρφωση οι οδηγοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα 45 λεπτά.

Έντονο μποτιλιάρισμα παρουσιάζεται, επίσης και στη λεωφόρο Μεσογείων, ιδιαίτερα στη συμβολή με την λεωφόρο Κατεχάκη.

Στην λεωφόρο Κηφισού, η κίνηση είναι «στο κόκκινο» και στα δύο ρεύματα, καθώς η συμφόρηση ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και εκτείνεται μέχρι και το ύψος του Μοσχάτου

Προβλήματα στην κυκλοφορία παρουσιάζονται και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι ως και το ύψος του Σκαραμαγκά

Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα και στο κέντρο της Αθήνας. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις