Αρχική Πολιτική ΚΙΝΑΛ: Δράσεις στήριξης για τους σεισμόπληκτους του Ν. Ηρακλείου

ΚΙΝΑΛ: Δράσεις στήριξης για τους σεισμόπληκτους του Ν. Ηρακλείου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προτάσεις που κατέθεσε ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, στοχεύει στη διεύρυνση των μέτρων στήριξης και την οργανωμένη ανασυγκρότηση της περιοχής του Ν. Ηρακλείου, μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, έχοντας στο επίκεντρο της πολιτικής του τον άνθρωπο, το κόμμα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Ο καταστροφικός σεισμός στο Αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας και Αρχανών-Αστερουσίων του Νομού Ηρακλείου άφησε πίσω του κατεστραμμένα σπίτια και άστεγους, κατεστραμμένες επιχειρήσεις και άνεργους. Η Πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στους πληγέντες μαζί με τον Βουλευτή του Ν. Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος είναι διαρκώς κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας» αναφέρεται στη ανακοίνωση.

«Το Κίνημα Αλλαγής, με συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προτάσεις που κατέθεσε ο βουλευτής μας, στοχεύει στη διεύρυνση των μέτρων στήριξης και την οργανωμένη ανασυγκρότηση της περιοχής.

Με πρωτοβουλία του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων και με τη στήριξη του Δικτύου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής, κλιμάκιο του Ν. Ηρακλείου με τον Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, τον υποψήφιο Βουλευτή Γιώργο Σαθοράκη, τον Αντώνη Ζαχαριουδάκη Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής και τον Κυρίάκο Θεοδωσάκη, Νίκο Σοφρωνά, Παύλο Τζώρτζογλου και Κώστα Κατσουλιέρη μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και τα μέλη του Δικτύου Νεολαίας Μιχάλη Φακουρέλη, Στέφανου Μπριτζολάκη και Γιάννη Λαμπράκη επισκέφτηκαν τις σεισμόπληκτες οικογένειες και προσέφεραν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι συνεχώς παρόν με τη στήριξη και τις προτάσεις του, ώστε να εξασφαλιστεί γρήγορα η αξιοπρεπής διαβίωση των πληγέντων ενόψει μάλιστα και του χειμώνα», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.