Αρχική Υπουργεία Κικίλιας: Ευχές και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους υγειονομικούς

Κικίλιας: Ευχές και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους υγειονομικούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Åðßóêåøç ôïõ õðïõñãïý Õãåßáò Âáóßëç Êéêßëéá óôï óôáèìü Ìåôñü ôïõ ÓõíôÜãìáôïò, üðïõ êëéìÜêéá ôïõ ÅÏÄÕ ðñáãìáôïðïéïýí äùñåÜí rapid ôåóô óå ðïëßôåò, ôçí Ôñßôç 20 Ïêôùâñßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Τα Κέντρα Υγείας Κεραμεικού και Αθηνών, που λειτουργούν και ως εμβολιαστικά κέντρα, επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο Υπουργός Υγείας αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Κέντρων Υγείας, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους προσέφερε παραδοσιακά τσουρέκια και πασχαλινά γλυκά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες που βρίσκονταν εκεί για να εμβολιαστούν.

Από το Κέντρο Υγείας Κεραμεικού, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, οι υγειονομικοί μας είναι εδώ στα εκατοντάδες εμβολιαστικά κέντρα της χώρας και εμβολιάζουν τους συμπολίτες μας με ασφάλεια, οργανωμένα και με τάξη.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για όλη αυτή την προσπάθεια την οποία έχουν κάνει 15 και πλέον μήνες με την πανδημία της Covid, αλλά και με το πρόγραμμα του καθολικού εμβολιασμού της χώρας, την Επιχείρηση “Ελευθερία”.

Αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι ευθύνονται για την ταχύτητα με την οποία προχωρά το πρόγραμμα, για την αγάπη και τη φροντίδα την οποία δείχνουν στους συμπολίτες μου.

Και για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου.

Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους».