Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Καθηγητής επινόησε πανούργο σχέδιο για να τσακώσει φοιτητές που αντιγράφουν στις εξετάσεις

Καθηγητής επινόησε πανούργο σχέδιο για να τσακώσει φοιτητές που αντιγράφουν στις εξετάσεις

Πάντα υπάρχουν επιτήδειοι φοιτητές που θα δοκιμάσουν την τύχη τους αντιγράφοντας σε διαγωνίσματα εξετάσεων. Η αντιγραφή μπορεί να μην είναι κάτι καινούργιο όμως η πρόοδος της τεχνολογίας έχει ενισχύσει τους τρόπους με τους οποίους οι φοιτητές μπορούν να αντιγράψουν.

Ένας καθηγητής επινόησε ένα πανούργο σχέδιο για να πιάσει τους φοιτητές που έκλεβαν στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου σκέφτηκαν ότι ο «πολύ μεγαλύτερος» καθηγητής τους δεν θα ήταν εξοικειωμένος με τις τελευταίες μεθόδους αντιγραφής. Έκαναν όμως μεγάλο λάθος και πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω.

Ένας μαθητής από την τάξη των μηχανικών εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια των τελικών εξετάσεων, η μισή τάξη έφυγε από την αίθουσα για να πάει στην τουαλέτα – κάτι τελείως ασυνήθιστο. Όλοι υποψιάστηκαν ότι οι φοιτητές που πήγαν τουαλέτα έψαχναν τις απαντήσεις στα τηλέφωνά τους, κάτι που ενόχλησε τους υπόλοιπους φοιτητές, αλλά παρέμειναν συγκεντρωμένοι και ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους.

Ένας φοιτητής θυμήθηκε μια ερώτηση που δεν σχετιζόταν με όσα είχαν διδαχθεί στην τάξη, αναφέρει η Mirror. «Το μέρος Α ήταν εύκολο, αλλά δεν ήξερα πώς να λύσω το μέρος Β, οπότε το άφησα κενό, καθώς αντιστοιχούσε μόνο σε 5 βαθμούς από τους 100» είπε στη βρετανική εφημερίδα.

Αφού βαθμολόγησε τις εξετάσεις, ο καθηγητής έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου εξηγώντας το πανούργο σχέδιό του για να πιάσει όσους έκλεβαν στις εξετάσεις. Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο για να βρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις των εξετάσεων, με τον καθηγητή να έχει προνοήσει και να έχει καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο.

Συγκεκριμένα, ένα μήνα πριν από τις εξετάσεις έβαλε έναν βοηθό καθηγητή να θέσει την ακριβή ερώτηση (στο διαδίκτυο), η οποία ήταν σαφώς διατυπωμένη ώστε να είναι μοναδική. Στη συνέχεια ο καθηγητής δημιούργησε έναν δικό του λογαριασμό και απάντησε στην ερώτηση με μια λύση που φαίνεται σωστή με την πρώτη ματιά, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τελείως λάθος.

Από τους 99 φοιτητές, οι 14 αντέγραψαν την ψεύτικη απάντηση που είχε αναρτήσει ο καθηγητής τους στο διαδίκτυο. Όλοι πήραν μηδέν και καταγγέλθηκαν για παραβίαση των κανόνων.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Περίπου μια διετία χρειαζόμαστε για την οριστική αποκατάσταση του...

Νέα τραγωδία στη Νίκαια – Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Νέα οικογενειακή τραγωδία στη χώρα μας αυτή τη φορά...

Αυτές είναι οι μειώσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου, η εφαρμογή των τεσσάρων...

Ενημερωτικό Δελτίο

Πάνω από 50% αυξήθηκε σε ένα χρόνο το ελαιόλαδο στην ΕΕ

Πάνω από 50% αυξήθηκε σε ένα χρόνο το ελαιόλαδο στην ΕΕ, κρατάνε υψηλά τιμές Η τιμή του ελαιολάδου εκτοξεύτηκε στα ύψη το δεύτερο εξάμηνο του...

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία, η Μόσχα έχει τα όπλα για να πλήξει στόχους στη Δύση Ο...

Ινδία: Απεγκλωβίστηκαν οι εργάτες από τη σήραγγα που κατέρρευσε στα Ιμαλάια

Ινδία: Απεγκλωβίστηκαν οι εργάτες από τη σήραγγα που κατέρρευσε στα Ιμαλάια Οι 41 εργάτες που είχαν παγιδευτεί επί 17 ημέρες μέσα σε μια σήραγγα που κατέρρευσε στα Ιμαλάια απεγκλωβίστηκαν...

Αυστραλία: Εντολή για εκκένωση 30.000 κατοίκων λόγω μεγάλων πυρκαγιών

Αυστραλία: Εντολή για εκκένωση 30.000 κατοίκων λόγω μεγάλων πυρκαγιών, περίπου 30.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολή να εκκενώσουν περιοχές της Βικτώριας πριν από το μεσημέρι...