Αρχική Ελλάδα Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: «Δικοί της άνθρωποι της έδωσαν την κεταμίνη και ήξεραν...

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: «Δικοί της άνθρωποι της έδωσαν την κεταμίνη και ήξεραν και τον λόγο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καθημερινά οι εξελίξεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την Πάτρα είναι συνεχείς, με τις αρχές να ερευνούν εξονυχιστικά το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν όλο και περισσότερο προμελέτη του εγκλήματος» δήλωσε σήμερα στο Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μίλησε για το σεμινάριο εγκληματολογίας που παρακολουθούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού είχαν πεθάνει τα δύο της παιδιά.

Το σεμινάριο με τίτλο «στο μυαλό ενός δράστη»

«Παρακολουθούσε ένα σεμινάριο στην Πάντειο με τίτλο που ‘εγκληματολογία στο μυαλό ενός δράστη’. Πήρε κάποιες γνώσεις από εκεί. Ο σύζυγος της πλήρωσε αυτό το σεμινάριο 590 ευρώ τη στιγμή που έκαναν έρανο για να κάνουν την κηδεία της Ίριδας στην Πάτρα. Μάλιστα, στη μέση του σεμιναρίου δόθηκε και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Πάτρα στον οποίο οι ομάδες δώρισαν 3.000 στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την θεραπεία της Τζωρτζίνας» είπε ο Θ. Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος / Φωτογραφία: Youtube

«Κανένας γονέας δεν αναζητεί τα φάρμακα που μπορεί να πάρει το παιδί του»

Σχολίασε επίσης τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα φάρμακα που έπαιρνε η Τζωρτζίνα.

«Κανένας γονέας δεν αναζητεί τα φάρμακα που μπορεί να πάρει το παιδί του ή τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν αυτά. Το πολύ – πολύ να ρωτήσουν τον γιατρό αν το πρόβλημα του παιδιού οφείλεται στο φάρμακα. Εδώ υπάρχει μια μεθόδευση που δείχνει προμελέτη».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως η κατηγορούμενη βρήκε την κεταμίνη από την μαύρη αγορά, μέσω κάποιου συγγενικού προσώπου.

«Η κεταμίνη είναι μια ουσία την οποία βρήκε στη μαύρη αγορά και καλό είναι οι αρχές να ψάξουν και στον οικογενειακό περίγυρο. Δικοί της άνθρωποι της την έδωσαν και προφανώς θα γνώριζαν και για ποιον λόγο της την δίνουν. Ας το ψάξει η ανακρίτρια και οι αρχές», δήλωσε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

H Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό
H Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό / Φωτογραφία: Youtube

Αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop, οι συνήγοροι της 33χρονης που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποφάσισαν να αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου
Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική διερεύνηση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, ίσως να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Δηλαδή, οι νομικοί παραστάτες θεωρούν ότι το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου θα είναι ενισχυμένο εάν και στις άλλες δύο περιπτώσεις, δηλαδή τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δεν κατηγορηθεί για εγκληματική ενέργεια.