Αρχική Ελλάδα Κατερίνη: Γιατρός πέθανε μία μέρα αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Κατερίνη: Γιατρός πέθανε μία μέρα αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θρήνος επικρατεί στην Κατερίνη για τον θάνατο γυναικολόγου, μια μέρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer που έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος έκανε το εμβόλιο το περασμένο Σάββατο και όπως αναφέρουν συγγενείς του, πολύ γρήγορα ένιωσε αδιαθεσία.

Μια μέρα μετά, την Κυριακή το απόγευμα κατέρρευσε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε καταφέρει να βγει νικητής. Η κηδεία του έγινε χθες και πλέον όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για να διαπιστωθούν τα πλήρη αίτια του θανάτου του.

Για τον θάνατο συναδέρφου του μία μέρα μετά από τη χορήγηση της 2ης δόσης του εμβολίου της Pfizer μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλής Τσανικίδης.

«Το Σάββατο είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου. Την Κυριακή το απόγευμα ένιωσε μια δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους συναδέλφους αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει», σημείωσε στο Open.