Η Εβελίνα Νικόλιζα προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως καλεσμένη σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.
Με ειλικρίνεια, η ίδια τοποθετήθηκε για πιθανή συμμετοχή της σε εκπομπές όπως της Κατερίνας Καραβάτου, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα επέλεγε να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα ανέφερε: «Στον Γιώργο Λιάγκα δεν θα πήγαινα καλεσμένη – Δεν συμφωνώ με το 95% των πραγμάτων που ακούγονται σ’ αυτή την εκπομπή», δείχνοντας ξεκάθαρα τη διαφωνία της με τη θεματολογία και τις απόψεις που εκφράζονται.
Επίσης η παρουσιάστρια μίλησε για τις εφαρμογές γνωριμιών στις οποίες μπαίνει τονίζοντας πως εδώ στην Ελλάδα είναι ταμπού κάτι τέτοιο καθώς στο εξωτερικό δεν συμβαίνει αυτό.
Όπως αποκάλυψε όμως, πήγε… κουβά καθώς το ραντεβού που βγήκε με υποψήφιο σύντροφο από την εφαρμογή, δεν πήγε και πολύ καλά.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις