Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Καταγγέλει αισχροκέρδια ο Γ.Γ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου: «Μάσκες του 1,40 πωλούνται πλέον 7 ευρώ!»

Φαινόμενα αισχροκέρδειας με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού κατήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Κούβαρης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΘΕΜΑ 104,6. Ειδικά για τον Πειραιά, για τον οποίο έχει προσωπική γνώση ο κ.Κούβαρης είπε ότι πακέτα μασκών, που πωλούνταν πριν την κρίση έναντι 1,40 ευρώ, τώρα έχουν φτάσει σε κάποια φαρμακεία στα 6 και 7 ευρώ, σημειώνοντας πάντως ότι γίνονται έλεγχοι από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κ. Κούβαρης δήλωσε ακόμη ότι υπάρχουν ελλείψεις σε μάσκες, καθαριστικά, αντισηπτικά, οινοπνεύματα, βιταμίνη C καθώς η ζήτηση είναι τεράστια. «Υπό το φόβο της απομόνωσης στο σπίτι τους πολλοί θέλουν να έχουν προμήθειες και ζητάνε ακόμη και καραμέλες» είπε χαρακτηριστικά..

Σημείωσε ακόμη ότι πολλοί πολίτες καταφεύγουν στα φαρμακεία ακόμη και για να κάνουν το τέστ για τον κορωνοϊό, μη γνωρίζοντας τη διαδικασία και το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο εργαστήρια γα το σκοπό αυτό.

Ο κ. Κούβαρης είπε ακόμη ότι οι φαρμακοποιοί διατρέχουν κίνδυνο λόγω των επαφών με τους πελάτες, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα χρειαστεί να τους δούμε με ειδικές στολές όπως στην Κίνα.

Διαβάστε ακόμη:

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών – Τι σύνταξη λαμβάνουν

Ακόμη πιο...ελκυστικές γίνονται διαχρονικά οι θέσεις στην Ευρωβουλή λόγω των υψηλών αποζημιώσεων που παρέχονται στους εκλεγέντες.

Η “χρυσή” μεταγραφή του MEGA, η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ και ο..καβαλημενος αυτοδιοικητικός 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σήμερα δεν έχουμε μενού à la carte, αλλά ένα..πλούσιο μπουφέ. Γεμίστε, λοιπόν, τα πιατάκια σας και απολαύστε.

Τα σχέδια Παπασταύρου-Μπρατάκου και το “ρουσφέτι’ της χρονιάς 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Χαλκίδα: Η δράση του κυκλώματος των εφοριακών και οι εκβιασμοί επιχειρηματιών

Μια καταγγελία που έγινε εις βάρος δύο υπαλλήλων της ΔΟΥ Χαλκίδας, ήταν η αιτία για την σύλληψη του κυκλώματος των εφοριακών που έκαναν εκβιασμούς...

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τον καιρό – Ένα από τα θερμότερα καλοκαίρια θα ζήσουμε φέτος

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, για την εξέλιξη της θερμοκρασίας, το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη, μιλώντας για ένα από τα θερμότερα καλοκαίρια των...

Λαμία: Από σπάνια λοίμωξη προήλθε ο θάνατος της 80χρονης μία εβδομάδα μετά από χτύπημα από τράγο

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, η άτυχη 80χρονη πάλευε για τη ζωή της, μετά το ατύχημα που της συνέβη, όταν την χτύπησε ένας τράγο στη...

Ταξί: Παράταση στα οχήματα που έχουν συμπληρώσει το όριο απόσυρσης – Οι προϋποθέσεις

Παράταση κυκλοφορίας των παλαιών ταξί που έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας απόσυρσης, δίνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Τα επιβατηγά δημοσίας χρήσης οχήματα Ταξί...