Αρχική Ελλάδα Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία και η «συγγνώμη» για ένα επεισόδιο του Παρά Πέντε

Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία και η «συγγνώμη» για ένα επεισόδιο του Παρά Πέντε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε με άκρως εξομολογητική διάθεση στη Νάντια Κοντογεώργη.

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής και στιχουργός μίλησε για την ομοφυλοφιλία του, δίνοντας συμβουλές στα παιδιά που «αισθάνονται διαφορετικά» και τονίζοντας ότι δεν τον εμπόδισε ποτέ στα όνειρά του.

«Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός, λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επίσης είχα τη χαρά και την τιμή να έχω γονείς δύο υπέροχους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά την αγάπη για το παιδί τους την έβαζαν πολύ πιο πάνω από το τι θα πει ο κόσμος. Οπότε όλα καλά, μην ακούτε κανέναν. Θα ζοριστείτε, αλλά να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους που θα μπορείτε να συνεννοηθείτε», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει και αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά το «Παρά 5» ζήτησε συγγνώμη για ένα επεισόδιο που είχε τρανσφοβικό χιούμορ.

«Είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία. Τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιον άνθρωπο και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Μακάρι όταν ξαναπαιχτεί αυτό το επεισόδιο να υπάρχει μία σήμανση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί αντιμετώπισα με αστειάκια τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο και την ταυτότητα του άλλου. Εκτιμώ αφάνταστα και στηρίζω τον αγώνα τους», κατέληξε.