Αρχική Υπουργεία Καμμένος σε Τσαβούσογλου: Οι απειλές σας δώρο γιατί κάνω καλά τη δουλειά...

Καμμένος σε Τσαβούσογλου: Οι απειλές σας δώρο γιατί κάνω καλά τη δουλειά μου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ένα tweet απαντά ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είχε χαρακτηρίσει σε δηλώσεις του χθες τον κ. Καμμένο «κακομαθημένο παιδί» και κάλεσε την κυβέρνηση να «τακτοποιήσει» τον κ. Καμμένο για να αποφευχθεί ένα «ατύχημα», κάνοντας μάλιστα λόγο για «μία πολύ φιλική προειδοποίηση».

«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια» έγραψε ο κ. Καμμένος.

Μιλώντας σε εκδήλωση, σύμφωνα με το Haberturk, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος να διατηρεί η ελληνική πλευρά τη ρητορική της έντασης, «λέγοντας ότι θα πατήσετε ή θα πάτε σε μία βραχονησίδα ή σε ένα νησί, δεν κερδίζετε τίποτα με αυτό, εμείς κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας στην αξιολόγηση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων, ειδικά στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο».