Αρχική Υπουργεία Καμμένος: Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο όχι

Καμμένος: Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο όχι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μήνυμα «εθνικής ενότητας αλλά και αποφασιστικότητας σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» έστειλαν από τη Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, «οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, ο κλήρος, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου».

«Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο όχι» τόνισε ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. «Τιμούμε την ειρηνική συνύπαρξη και γι΄ αυτήν εργαζόμαστε, αλλά πρέπει να ξέρουν πολύ καλά ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδος μας θα μας βρει απέναντί του ενωμένους, θα μας βρει όλους μαζί. Και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση.

Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για τις Ένοπλες του δυνάμεις. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι περήφανες για τον ελληνικό λαό. Βγαίνουμε από μια μεγάλη πολιτική κρίση και ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατιώτες, το πολιτικό προσωπικό και τους εθνοφύλακες, για τη μεγάλη επιμονή και υπομονή που επέδειξαν, για το ότι δεν κατέβασαν τη σημαία της πατρίδος και το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητά τους. Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για εσάς» υπογράμμισε. Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταβαίνει στη Μόσχα για επίσημη επίσκεψη και αύριο θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Σόιγκου.