Αρχική Ελλάδα «Καλάθι του νοικοκυριού»: Ανανεώθηκαν οι λίστες στα ράφια των σούπερ μάρκετ

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Ανανεώθηκαν οι λίστες στα ράφια των σούπερ μάρκετ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ήμερα, Τετάρτη, είναι η ημέρα που ανανεώνονται οι λίστες στα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στο «καλάθι του νοικοκυριού». Οι λίστες που αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, θα ισχύουν έως και το βράδυ της Τρίτης, 3 Ιανουαρίου 2023.

Τα καλάθια αυτής της εβδομάδας περιέχουν έξτρα εορταστικά προϊόντα, όπως γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτα. Τα προϊόντα αυτά δεν θα περιέχονται στο επόμενο «καλάθι του νοικοκυριού» που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 4 Ιανουαρίου 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι ταυτόχρονα «τρέχει» και το «καλάθι του Άι Βασίλη» που περιέχει αποκλειστικά παιχνίδια και θα ισχύει μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2023.

Το «καλάθι του νοικοκυριού» μπαίνει σήμερα στην 9η εβδομάδα εφαρμογής του. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πρόσφατα μιλώντας με δημοσιογράφους ότι δεν έχει τελειώσει η συζήτηση με τους κλάδους που θα δημιουργήσουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού», υπονοώντας το «καλάθι του φούρνου» καθώς και το «καλάθι του κρεοπωλείου».

Δείτε τις νέες λίστες στο e-Καταναλωτής