Αρχική Παρασκήνιο Και ο Κούλογλου ανέβασε την φράση “Άμα γυρίσω, θα τους….” – Οργή...

Και ο Κούλογλου ανέβασε την φράση “Άμα γυρίσω, θα τους….” – Οργή στη Νέα Δημοκρατία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο κ. Κούλογλου ανήρτησε στο στο twitter ένα σκίτσο που χρησιμοπείει τη φρασεολογία του Σωτήρη Καψώχα καθώς ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του με αφορμή την – ψευδή όπως τη χαρακτήρισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης – εικόνα ότι κόβονται κατά 50% οι μισθοί απαντά «μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους ****σω».
Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ η οποία με ανακοίνωση της καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει θέση για την ανάρτηση του ευρωβουλευτή. «Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η επίμαχη ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου έχει ως εξής:

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!».

Το «παιχνίδι με τις λέξεις» του Καψώχα μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο που δημιούργησε η αρχική του ανάρτηση στο Facebook, ο Σωτήρης Καψώχας αφού την απέσυρε επιχείρησε να τα… μαζέψει κατηγορώντας τα… τρολ ότι «απόμονωσαν τη συγκεκριμένη φράση».

Επί της ουσίας, βέβαια, δεν παίρνει πίσω την αρχική του ανάρτηση καθώς, όπως γράφει, «ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία».