Αρχική Ελλάδα Joker: Οι αστυνομικοί διέκοψαν την ταινία στην μέση – Τι λέει αυτόπτης...

Joker: Οι αστυνομικοί διέκοψαν την ταινία στην μέση – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Dimosio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους σε δύο κινηματογράφους στη διάρκεια της προβολής της ταινίας «Τζόκερ», προκειμένου να απομακρύνουν ανηλίκους που βρίσκονταν στις αίθουσες, καθώς η καταλληλότητα της ταινίας είναι για άνω των 18.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πρώτη έφοδος της Αστυνομίας έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου σε σινεμά στο Mall στο Μαρούσι. Έπειτα από καταγγελία, η αστυνομία πήγε στο σινεμά και εκεί εντόπισε επτά ανηλίκους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο των σινεμά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμαρουσίου. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία και κλήθηκαν και οι γονείς των παιδιών για να τα παραλάβουν. Στη συνέχεια, με προφορική εντολή εισαγγελέα, ο υπεύθυνος των σινεμά στο Mall αφεθηκε ελευθερος.

Ανάλογο σκηνικό έγινε και στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ στην Κυψέλη. Σύμφωνα με μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο την στιγμή της έντασης και ο οποίος μίλησε στο Dimosio.gr, ξαφνικά μέσα στο κινηματογράφο βρέθηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που είχε προηγηθεί. Λίγη ώρα μετά οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν να μιλούν με δύο γυναίκες έξω από την αίθουσα. Ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει στο Dimosio.gr οτι οι αρχές διέκοψαν στη μέση την προβολή της ταινίας προκειμένου να ελέγξουν αν βρίσκονταν ανήλικοι στην αίθουσα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εντόπισε ανήλικα παιδιά και απομάκρυνε άμεσα.