Αρχική Διεθνή ISIS: Ο κορονoϊός είναι η τιμωρία του Θεού προς τους απίστους

ISIS: Ο κορονoϊός είναι η τιμωρία του Θεού προς τους απίστους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θέση για τον κοροναϊό πήρε ο ISIS σε νέα ανακοίνωσή του και χαρακτηρίζει τη πανδημία ως την εκδίκηση και τιμωρία του Θεού προς τους άπιστους. Μάλιστα, τον εκλιπαρεί να εντείνει την οργή του παρατείνοντας την επιδημία.

Το Ισλαμικό Κράτος παρακαλεί τον θεό να παρατείνει το βασανιστήριο όλων των νοσούντων και να διασπείρει ακόμα περισσότερο τον ιό, προκαλώντας μαζικούς θανάτους. Παράλληλα, υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι τα έθνη σταυροφόρων έχουν αναγκαστεί να υποχωρήσουν εξαιτίας της κρίσης αυτής που ταλανίζει τη Δύση και όχι μόνο.

Πάντως, σε ένα νέο ενημερωτικό δελτίο μέσω της εβδομαδιαίας εφημερίδας της οργάνωσης AlNabaδεν παραλείπει να ενημερώσει τους μαχητές του για τα μέτρα που οφείλουν να ακολουθήσουν, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς. Συγκεκριμένα προτρέπει τους πιστούς του να πλένουν τα χέρια τους καλά, να απομονωθούν και να μην έρχονται σε επαφή με πολλά άτομα.

]Το άρθρο, όμως, συνεχίζει αναφέροντας ότι ο Θεός «επέβαλε κάτι από το επώδυνο μαρτύριο του στα έθνη της δημιουργίας του», υποστηρίζοντας ότι ο ιός είναι η απάντηση του στα ειδωλολατρικά έθνη. Κλείνει επαναλαμβάνοντας τα μέλη και τους οπαδούς της τρομοκρατικής οργάνωσης να μείνουν μακριά από την Ευρώπη και τους πολίτες της, την οποία και πάλι αποκαλούν «γη της πανδημίας».