Άγρια κακοποίηση υπέστη μια σκυλίτσα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, με τους κτηνιάτρους να εντοπίζουν στο σώμα του μέχρι και σκάγια από όπλο.
Η μικρόσωμη σκυλίτσα, βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη, με τα κόκκαλα στο ένα της πόδι να είναι κυριολεκτικά θρυμματισμένα, ενώ στο άλλο πόδι το κόκκαλο φαίνεται εκτεθειμένο.
Στο σώμα της βρέθηκαν και σκάγια, τα οποία επιβεβαιώνουν πυροβολισμό, όπως αναφέρει το flashnews.gr.
Ο δράστης της ακραίας κτηνωδίας παραμένει άγνωστος, τη στιγμή που η δίχρονη σκυλίτσα, με τρία πόδια πλέον, δίνει μάχη για την υγεία της.
Έτσι την κατάντησες κτηνος!
Ελπίδα, 2 ετών, 10 κιλά χτυπήθηκε από ένα κτηνος, της θρυματισε το ένα πόδι το άλλο σε ναρθηκα και θα δουν αν θα γίνει λειτουργικό, τα 2 πίσω πατάνε με δυσκολια, στο ένα της έβγαλε το κοκαλο και κόπηκε όσο περισσευε. Στο τέλος την πυροβόλησε έχει σκάγια μέσα της!
θελουμε:
Δίχτυ για επιθέματα, γάζες, betadine scrub, famactive silver spray
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ 2025
ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΝΕΚΡΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΤΑ
Περιμένω να με μπλοκάρει τώρα το FB!


ΕΛΠΙΔΑ!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
Δίχτυ για επιθέματα, γάζες, betadine scrub, famactive silver spray
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2025. Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ
ΤΙΣ ΘΡΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ
ΤΑ 2 ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ
Σε 10 μέρες θα ξέρουμε αν χειρουργηθει το 2ο μπροστινό ποδαράκι κι αν θα είναι χρηστικό ή αν θα μείνει κι αυτό σε αναπηρία!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις