Αρχική Επιχειρήσεις ΙNNOVATHENS Academy: Ξεκινά σήμερα νέος κύκλος για το Digital Marketing

ΙNNOVATHENS Academy: Ξεκινά σήμερα νέος κύκλος για το Digital Marketing

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ξεκινά σήμερα  νέος κύκλος σεμιναρίων για το Digital Marketing από το  INNOVATHENS powered by Samsung, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων.

Μετά την ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση που είχε το INNOVATHENS Academy τον Οκτώβριο, επαναλαμβάνει και τον Νοέμβριο τον κύκλο αφιερωμένο στο Digital Marketing, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο.

Μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00 – 15.00) που πραγματοποιούνται δια ζώσης στον χώρο του INNOVATHENS με περιορισμένες θέσεις και, παράλληλα, μέσω ZOOM για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, αναλύονται επιμέρους θεματικές του Digital Marketing, ενός πεδίου που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας εφαρμογές σε όλο και περισσότερους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καθημερινότητας.

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με το Facebook & Instagram Marketing. Στόχος του workshop είναι να τους διδάξει πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, να αξιολογήσουν τα αποτελέσματά τους αλλά και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επαγγελματικά προφίλ τους στα δύο κανάλια.

Οι επίδοξοι  digital marketers θα εντρυφήσουν, μέσα σε τρεις μέρες, στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από πρακτικά παραδείγματα, το οποίο, λόγω μεγάλης ζήτησης, θα επαναληφθεί δύο φορές, 3, 4 και 5 αλλά και 9, 10 και 11 Νοεμβρίου.

Στις 16 Νοεμβρίου, ακολουθεί το πρόγραμμα LinkedIn + Personal Branding που βασίζεται και στοχεύει στην πλήρη και πρακτική εξοικείωση με την πλατφόρμα του LinkedIn, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Δύο μέρες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου, το εργαστήριο WordPress Websites & SEO (Search Engine Optimization) θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ένα website ή ένα blog. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες του WordPress στην πράξη και όλα τα εργαλεία που απαιτείται να γνωρίζει κανείς για να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα.

Η θεματική Digital Marketing για το Νοέμβριο ολοκληρώνεται στις 23 του μήνα με το εργαστήριο Digital Marketing Plan – Hands on Workshop. Το τελευταίο εργαστήριο του κύκλου αποτελεί και το επιστέγασμά του καθώς θα διδάξει στους συμμετέχοντες πώς θα «χτίσουν» ένα brand.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS, δηλαδή εδώ: www.innovathens.gr