Αρχική Διεθνή Ινδία καραντίνα: Σιχ κόβει με σπαθί το χέρι αστυνομικού -Προσοχή πολύ σκληρές...

Ινδία καραντίνα: Σιχ κόβει με σπαθί το χέρι αστυνομικού -Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Ινδία η επιβολή των νόμων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρα που πρέπει α εφαρμόσουν μαζικά 1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Το βίντεο που θ δείτε καταγράφηκε στην περιοχή Πατιάλα της Ινδίας.

Μια ομάδα 7 αστυνομικών είχαν εντολή να μην αφήσουν να σπάσει η καραντίνα σε μια περιοχή που ζουν πιστοί Σιχ. Οι Σιχ την Ινδία ξεπερνούν τα 20.000.000 και θεωρούνται εξαιρετικά φανατικοί στις πεποιθήσεις τους. Οι αστυνομικοί λοιπόν καθώς περιφρουρούν το χώρο κρατώντας μακριά ξύλινα ρόπαλα, αιφνιδιάζονται όταν ένα φορτηγάκι γεμάτο Σιχ σπάει την καραντίνα και ετοιμάζεται να βγει έξω στον κεντρικό δρόμο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να το σταματήσουν. Το φορτηγάκι δεν μπορεί να προχωρήσει επειδή έχει σπάσει ένα κιγκλίδωμα το οποίο σέρνει μαζί του. Τότε εντελώς ξαφνικά ανοίγουν οι πόρτες του φορτηγού και Σιχ με τουρμπάνια στα κεφάλια και κοφτερά σπαθιά στα χέρια βγαίνουν και ορνούν στους αστυνομικούς.

Ένας από αυτούς δεν καταφέρνει να τρέξει να προφυλαχτεί και ο Σιχ σηκώνει το σπαθί του και το κατεβάζει με ορμή στο χέρι του το οποίο και του κόβει. Ο αστυνομικός σφαδάζει και σωριάζεται στο χώμα.

Δείτε το βίντεο εδώ

με πληροφορίες απο eleytherotypo, dailymail