Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

«Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ στις 30 Μαρτίου, στον Πειραιά

«Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ στις 30 Μαρτίου, στον Πειραιά

Εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» διορηγανώνει στον Πειραιά, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 100 επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που προσφέρουν περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας όλων των σχετικών ειδικοτήτων και διαφορετικών επιπέδων εξειδίκευσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΔΥΠΑ διοργανώνει και εφέτος την Ημέρα Καριέρας Τουρισμού, με στόχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, τη φιλοξενία και την εστίαση, οι οποίες, καθώς ξεκινάει η τουριστική σεζόν, αναζητούν εξειδικευμένους εργαζομένους για χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ταυτόχρονα, η εκδήλωση παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη εκατοντάδων επιχειρήσεων και να διερευνήσουν ποιες ευκαιρίες απασχόλησης υπάρχουν που αντιστοιχούν στα προσόντα και τις επαγγελματικές προσδοκίες τους.

Στις επιχειρήσεις, οι οποίες θα συμμετέχουν, περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά.

  • Η είσοδος στην εκδήλωση που θα πραγμαυτοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 18:00, στο ΣΕΦ (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο 185 47, Πειραιάς) είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-sef-2024.
  • Επίσης, θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και θα συνομιλήσουν με μαθητευόμενους, εκπαιδευτικούς και στελέχη των Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, που προσφέρουν προγράμματα σπουδών αποκλειστικά σε ειδικότητες του τουριστικού κλάδου.

    Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, ώστε να αποτελούν κάθε φορά έναν επιτυχημένο κόμβο δικτύωσης και διασύνδεσης, ενισχύοντας την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

    • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.dypa.gov.gr/memme.

    Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Προσλήψεις 29 ατόμων στο Δήμο Ηρακλείου

Ο δήμος Ηρακλείου αναζητά την πρόσληψη συνολικά 29 ατόμων...

Προσλήψεις 67 ατόμων στο δήμο Πάτρας

Ξεκινούν από αύριο Τρίτη 28 Μαΐου οι αιτήσεις για προσλήψεις...

Εξερράγη ο Τατσόπουλος στον αέρα της Καινούργιου: «Δεν μπορούμε να λέμε όποια μαλ…α θέλουμε!»

Επική στιγμή, η έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου σε συζήτηση...

Διαρροή των e-mail: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠΕΣ και 40.000 στην Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, επέβαλε Διοικητικό πρόστιμο...

Ενημερωτικό Δελτίο

Εργαζόμενοι σε πλατφόρμες: Ο Ν.4808/2021 και η νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία

Δείτε τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε πλατφόρμες.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του Κοινωνικού τουρισμού

Εντός της εβδομάδας και ως τα τέλη του Μάϊου αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του Κοινωνικού τουρισμού για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ξεπέρασαν τις 8.000 οι εγγραφές στο JOBmatch της ΔΥΠΑ

Η νέα εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ συνεχίζει να προσελκύει υποψήφιους, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 8.000 εγγραφές από επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης...

Δώρο Πάσχα : Μετά από καταγγελίες πήραν οι εργαζόμενοι τα χρήματά τους

Φέτος παρατηρείται μείωση στον αριθμό των εργαζομένων που κατέθεσαν καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας λόγω μη καταβολής του δώρου Πάσχα. Συγκεκριμένα, αφορά 1.012 εργαζόμενους σε...