Αρχική Εργασιακά Ημέρα καριέρας από την Qatar Airways για προσωπικό καμπίνας

Ημέρα καριέρας από την Qatar Airways για προσωπικό καμπίνας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Ελλάδα “πετά” για άλλη μία φορά η Qatar Airways σε αναζήτηση προσωπικού καμπίνας. Η γνωστή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιήσει Ημέρα Καριέρας στο κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο Intercontinental το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 21 ετών και άνω, να είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου και να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να έχουν ύψος από 2,12 μ. και άνω, όταν θα στέκονται σε όρθια θέση με τεντωμένα χέρια, αλλά και να διαθέτουν την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Τέλος, οφείλουν να είναι διατεθειμένοι να διαμείνουν στην Ντόχα του Κατάρ. Ας σημειωθεί ότι για τους εν λόγω υποψηφίους η ανακοίνωση αναφέρει ότι προσφέρονται “ανταγωνιστικά πακέτα αμοιβών και παροχών”.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00 π.μ. ακριβώς. Οι γυναίκες υποψήφιοι θα πρέπει να φορούν φούστα μέχρι το γόνατο, μπλούζα με μανίκι μέχρι τον αγκώνα, να έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα και να έχουν το κατάλληλο μακιγιάζ. Αντιστοίχως, οι άνδρες θα πρέπει να είναι ξυρισμένοι και να φορούν παντελόνι με πουκάμισο και γραβάτα ή επαγγελματικό κοστούμι. Επιπλέον, θα πρέπει κάθε υποψήφιος να έχει διαθέσιμο το βιογραφικό του σημείωμα στα αγγλικά, μαζί με φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, αλλά και ολόσωμες (χωρίς γυαλιά ηλίου ή μυωπίας), αντίγραφο διαβατηρίου και πιστοποιητικό σπουδών.