Αρχική Ελλάδα Ηλιούπολη: H ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης για το πώς την εξέδιδε ο...

Ηλιούπολη: H ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης για το πώς την εξέδιδε ο αστυνομικός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η 19χρονη που κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης το Σάββατο, κατέθεσε στις αρχές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αναφορικά με τα όσα βίωσε στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού.

Τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, που κατηγορείται ότι τη βίαζε από τα 11 της χρόνια, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι αρχές συνέλαβαν και έναν τρίτο άτομο, το οποίο κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων. Σύμφωνα με τη 19χρονη, ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βίαζε, την ανάγκαζε να έρχεται σε επαφή με «πελάτες» και τη χτυπούσε.

Για το πώς γνωρίστηκε με τον αστυνομικό η 19χρονη κοπέλα είπε στις αρχές:

«Πριν από ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας, ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ. είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία εβδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη».

«Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ., έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες, το κατονομάζει, και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν.

Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ., χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site», συνέχισε.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», πρόσθεσε για τον τρόπο που την εξανάγκασε ο αστυνομικός.

Η 19χρονη «έδειξε» ξενοδοχεία και σπίτια που την εξέδιδαν:

Η 19χρονη κατονόμασε το site και ανέφερε τα ξενοδοχεία και τα σπίτια που θυμόταν ότι πήγε, στη Γλυφάδα, στον Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές. Σχεδόν καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού, όπως κατέθεσε, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και σε άλλες κοπέλες που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του αστυνομικού και πήγαιναν σε ραντεβού με «πελάτες». Ακόμη, μίλησε αναλυτικά και για την «ταρίφα» των ραντεβού.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία, βάζοντας φωτογραφίες και βίντεό μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου.

Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα, ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο Instagram και στο Facebook, καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό, εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα», συνεχίζει στην κατάθεσή της.

Πώς της έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες:

«Η διαδικασία που ακολουθούσαμε, αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες, είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, ένα άτομο, ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού, ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ», συνεχίζει η κοπέλα από την Ηλιούπολη και περιγράφει πώς την εκμεταλλευόταν ο αστυνομικός.