Αρχική Δήμοι Ηλιόπουλος: Ο κ. Μπακογιάννης θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ μετά τον...

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μπακογιάννης θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ μετά τον Οκτώβριο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπακογιάννης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγραψε σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

Αφορμή υπήρξε το αποψινό debate των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων στον τ/σ ΣΚΑΙ ο κ. Ηλιόπουλος και σχολίασε το γεγονός, ότι ο κ. Μπακογιάννης σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, «δεν φοβάται την αντιπαράθεση».

Συγκεκριμένα ο κ. Ηλιόπουλος έγραψε:

«Απόψε στις δώδεκα θα βρίσκομαι στον ΣΚΑΙ σε μια συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων γύρω από το μέλλον της Αθήνας.

Ομολογώ πως το καλό με τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, είναι ότι, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν φοβάται την αντιπαράθεση. Αυτό είναι καλό και για την πολιτική ζωή της χώρας και για την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Ακούγοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σκεφτόμουν ότι σύντομα, μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο κύριος Μπακογιάννης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και σε περίπτωση που το καταφέρει, αυτή τη φορά τουλάχιστον, ο πρωθυπουργός θα έχει απέναντί του έναν άνθρωπο που δεν τον σκιάζουν τα τηλεοπτικά debate!».