Αρχική Ελλάδα Ιερέας χάκερ στην Θεσσαλονίκη έκλεβε τραπεζικούς λογαριασμούς και μοίραζε τρόφιμα σε άπορους

Ιερέας χάκερ στην Θεσσαλονίκη έκλεβε τραπεζικούς λογαριασμούς και μοίραζε τρόφιμα σε άπορους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ιερέας χάκερ  έκλεβε τραπεζικούς λογαριασμούς και μοίραζε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους θυμίζοντας ιστορίες από τον Ρομπέν των Δασών!Κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 120.000 ευρώ, αγοράζοντας και διανέμοντας δεκάδες γεύματα για φτωχές οικογένειες. Μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει σενάριο ταινίας, έφερε στην δημοσιότητα το Star και η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Πρωταγωνιστής αυτής, ήταν ένας πρώην ιερέας, ο οποίος έγινε «Ρομπέν των Δασών», χακάροντας ιστοσελίδα τράπεζας και αποσπώντας συνολικά 120.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράζει τρόφιμα για άπορους και άστεγους, όπως υποστηρίζει.

Μάλιστα τις σχετικές αγορές τις έκανε μέσω γνωστής αλυσίδας delivery, συγκέντρωνε τα φαγητά και το βράδυ έβγαινε για να τα μοιράσει.

Πλέον βρίσκεται υπό κράτηση και περιμένει να δικαστή.

«Καθαρά ήταν για να βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Δεν έχω κάτι για εμένα», είπε μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κανάλι και συμπλήρωσε: «Ξεκινούσα στις 20:00 και τελείωνα το πρωί. Όπου υπήρχε άστεγος πήγαινα και άφηνα φαγητό. Όχι μόνο σε άστεγους, αλλά και σε οικογένεια που χρειαζόταν βοήθεια. Το μόνο που είχα πάρει ήταν ένα μηχανάκι, με τα μισά λεφτά να είναι δικά μου. Στην πορεία όμως μου το είχαν βάλει φωτιά».