Η  συγκλονιστική κατάθεση του φίλου της 28χρονης για την στιγμή της άγριας δολοφονίας

Σοκάρει η περιγραφή του φίλου της 28χρονης Κυριακής για τη στιγμή της δολοφονία της έξω από το Α.Τ. Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την περιγραφή του φίλου της Κυριακής, το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκαν σε καφετέρια Η Κυριακή μίλησε στον φίλο της για τον χωρισμό της με τον άνθρωπο που τη σκότωσε. «Μου είπε ότι χώρισε γιατί το άτομο που είχε σχέση, γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός, ενώ μερικές φορές, όπως μου διηγήθηκε έφευγε και από το σπίτι. Μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση και την είχε ανακαλέσει»,

Στη συνέχεια τη γύρισε σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

«Λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε η Κυριακή, χωρίς να ξέρω πού ακριβώς, ένα άνδρα με μία άσπρη μοτοσυκλέτα. Μόλις τον είδε η Κυριακή μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν. Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός», είπε. Οι δυο τους ξεκίνησαν για το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση»

Κάμερα τον δείχνει να τριγυρίζει έξω από το σπίτι της λίγα λεπτά πριν πάει στο αστυνομικό τμήμα και την σκοτώσει

Η 28χρονη θέλησε να μπει μόνη της στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και κάλεσε τον φίλο της να περιμένει απέξω.

 

Όπως είπε ο φίλος της, η 28χρονη μίλησε με γυναίκες αστυνομικούς. «Δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που μπορούσα να ακούσω, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση, αλλά η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο, η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση. Όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της ήταν έξω από το σπίτι, εξηγώντας πού βρίσκεται και η ίδια», ανέφερε.

«Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η κοπέλα, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη.
Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι», κατέθεσε για τη στιγμή της δολοφονίας.

 

«Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι», είπε. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν κατάφερε να συνέλθει, ο φίλος της Κυριακής την είδε χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. «Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε», είπε στην κατάθεσή του. «Εγώ δεν ήξερα καλά τους δρόμους, θεωρώ ότι αυτός κινούμενος με μηχανή μας ακολούθησε, χωρίς να τον καταλάβουμε», ανέφερε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις