Στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε αναφορά την επαγγελματική πορεία του Απόστολου Λύτρα, εκφράζοντας ανησυχία για τις επιπτώσεις στην καριέρα του μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και αυτό ήταν η αρχή από μια σειρά αντιδράσεων στα social media

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Επικριτικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή στα social media, με το σύνολο των χρηστών να καταδικάζουν τη στάση της παρουσιάστριας απέναντι στο θέμα. Μέσα σε αυτούς που επίκριναν την στάση της Ζήνα Κουτσελίνη ήταν και η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός, είχε εμπλακεί σε περιστατικό κακοποίησης πριν από 6 περίπου χρόνια από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία από τον τρόπο με τον οποίο η Ζήνα Κουτσελίνη είχε χειριστεί τότε την υπόθεσή της.

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία… ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του», γράφει χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου κάτω από ανάρτηση της ομάδας «Υπέροχες Γυναίκες» στο Instagram.

«Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί… αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…», σημείωσε η ηθοποιός.

2.jfif

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις