Αρχική Περιφέρειες Η Ρένα Δούρου αποδέχεται την πρόταση για διακαναλικό ντιμπέιτ του Γ. Πατούλη

Η Ρένα Δούρου αποδέχεται την πρόταση για διακαναλικό ντιμπέιτ του Γ. Πατούλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αποδεκτή έκανε η Ρένα Δούρου την πρόταση που κατέθεσε ο Γ. Πατούλης για διακαναλική «αναμέτρηση» ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια Αττικής.

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου που έδωσε σαφή προβάδισμα στον Γ. Πατούλη με ποσοστό 37,64% και στη Ρ. Δούρου, ποσοστό 19,71%, ο πρώτος εξέφρασε την πρόθεση του να συμμετάσχει σε debade με την αντίπαλό του, η οποία τον είχε προσκαλέσει σε αντίστοιχη «αναμέτρηση» πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου.

«Με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πλέον ελάχιστος, δηλώνουμε ότι ως παράταξη, προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ένα (1) διακαναλικό debate με την αντίπαλό μας της προσεχούς Κυριακής, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, τόσο η κα Δούρου, όσο και τα ΜΜΕ που θα αναλάβουν την ευθύνη να το διοργανώσουν» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

Η νυν περιφερειάρχης, Ρ. Δούρου αποδέχθηκε σήμερα την πρόταση του κ. Πατούλη τονίζοντας ότι «θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση των πολιτών σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις και τα κρίσιμα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής, όπως άλλωστε έπραξαν ήδη, απουσιάζοντος αρκετές φορές του κ. Πατούλη. Την τελευταία μάλιστα φορά υπαναχώρησε, παρότι είχε προσκληθεί δημόσια από την Περιφερειάρχη σε διαδικτυακό debate, είχε αποδεχθεί αρχικά και μετά ανακάλεσε, επιλέγοντας την “ασφάλεια” των γραπτών ανακοινώσεων».

«Για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών, η δημόσια αυτή αντιπαράθεση μπορεί να λάβει και τη μορφή θεματικών debates, είτε στην τηλεόραση είτε, αδιαμεσολάβητα, στο Διαδίκτυο, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν πλήρως για τα κρίσιμα ζητήματα (διαχείρισης απορριμμάτων, υποδομές, κοινωνική προστασία) καθώς και τις προτάσεις για το μέλλον της Αττικής. Γιατί η ενημέρωση των πολιτών είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας, πέρα και πάνω από μικροπαραταξιακά “πυροτεχνήματα” και κινήσεις εντυπωσιασμού» αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Δούρου.