ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ημέρα καριέρας διοργανώνει στις 28 Ιουνίου η αεροπορική εταιρία Emirates, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο Ντουμπάι.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι του ομίλου Emirates που ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν το «παρών» την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 8 το πρωί στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λεωφόρος Συγγρού 89-93). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση. Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 147 προορισμούς σε 81 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότια Ασία, Απω Ανατολή και Αυστραλασία. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρία αναζητά φέτος 3.800 αεροσυνοδούς.

Η εταιρία προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια διεθνή ομάδα με πάνω από 20.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 135 χώρες, που μιλούν πάνω από 55 γλώσσες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Emirates στο σύνδεσμο www.emirates.gr και να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες Ημέρες Καριέρας μέσω της σελίδας https://flightattendantcentral.com/recruiting-now/emirates/