Αρχική Διεθνή Η Disneyland Paris και πάλι στην Ελλάδα

Η Disneyland Paris και πάλι στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εκατό άνδρες και γυναίκες περφόρμερ αναζητά η Disneyland Paris. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν βασικές γνώσεις χορού, να ομιλούν την αγγλική ή την γαλλική γλώσσα και να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Μαζί τους στην εκδλήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μεγαλα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει να έχουν την ταυτότητά τους, ένα αντίγραφο βιογραφικού στην Αγγλική ή την Γαλλική, το οποίο και θα παραδώσουν, και ένα στυλό. Επίσης, θα πρέπει να είναι αμακιγιάριστη και να φορούν άνετα ρούχα, καθώς θα δοκιμαστούν σε κίνηση και χορό.

Οι συμβάσεις που θα συναφθούν αφορούν: (α) πλήρη απασχόληση, ξεκινώντας από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο 2017, και (β) εποχική απασχόληση, ξεκινώντας μεταξύ Μαρτίου 2017 έως 13 Απριλίου 2017 και από Μάιο 2017 για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22 Φεβρουαρίου (ώρα 10.00πμ) στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34) στην Αθήνα, και στις 24 Φεβρουαρίου (ώρα 10.00πμ) στο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3) στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της εταιρείας στην ιστοσελίδα: http://careers.disneylandparis.com/en/entertainment/characters-and-parades/offers