Την Πέμπτη το μεσημέρι στη Ρόδο, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Νορβηγό, μόνιμο κάτοικο του νησιού, μετά από καταγγελίες για μια «αγγελία» που είχε αναρτήσει έξω από ένα Λύκειο, στην οποία αναζητούσε παρέα προσφέροντας 15 ευρώ. Το περιεχόμενο της αγγελίας χαρακτηρίστηκε ανησυχητικό και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα.

Η αγγελία έγραφε: «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα… Πέμπτη στις 13:00»

Συγκεκριμένα, η αγγελία προσέλκυσε την προσοχή γονέων που περνούσαν από το σημείο και αντιλήφθηκαν την ανατριχιαστική φύση της. Αμέσως ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου και έδρασε άμεσα και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Οι αρχές διερευνούν τώρα την υπόθεση σε βάθος, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναρτήσεις ή αν υπήρξαν περαιτέρω περιστατικά με τον συγκεκριμένο άνδρα. Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, και οι γονείς απαιτούν αυξημένη αστυνόμευση και προστασία γύρω από τα σχολεία.

Ο Νορβηγός κατηγορείται για ενέργειες που θα μπορούσαν να βλάψουν την ψυχική και σωματική ασφάλεια των μαθητών και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες που μπορεί να οδηγήσουν σε αυστηρές ποινές. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και η αστυνομία καλεί όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις