Οι συζητήσεις στο Πρωινό Σου Σου έγιναν έντονες κατά την αναφορά στην παχυσαρκία. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρουσίασε μια φωτογραφία της Μις Αλαμπάμα και ακολούθησαν ανάρμοστα σχόλια κατά της εικόνας της.

«Υπάρχουν θέματα που μπορούμε να συζητάμε και άλλα όχι. Για παράδειγμα, υπάρχει κίνημα να μην χρησιμοποιούμε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως “χοντρός”. Είχαμε και στα χωριά μας plus size και body shaming. Είδατε τη Μις Αλαμπάμα;  Είναι κήτος, βυτίο. Με συγχωρείτε» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Ελένη Τσολάκη, σοκαρισμένη από τα λεγόμενα, αντέδρασε και είπε: «Τι είναι αυτά που λέτε Κωνσταντίνε τώρα. Θα μου χαλάσετε τη διάθεση… Γιατί μου χαλάτε τη μέρα; Είναι δυνατόν να το λέτε αυτό τώρα; Να θίγετε έναν άνθρωπο και να τον προσβάλλετε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Δεν με ενδιαφέρει, δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό. Αυτό σας μειώνει ως άτομο που το λέτε. Δεν με ενδιαφέρει τι γουστάρει η γυναίκα.»

«Αποσύρω τους χαρακτηρισμούς και ζητώ συγγνώμη αν κάποιος θίχτηκε. Είναι ακραία παχύσαρκη» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δίχως να αλλάξει το νόημα των λεγομένων του.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις