Ο Κέβιν Σπέισι, χρόνια μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση άλλων ανδρών μίλησε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν για τις παρενοχλήσεις, αλλά και για τα τεράστια χρέη που του άφησαν οι δίκες και που τον αναγκάζουν να πουλήσει ακίνητα.

«Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» («too handsy») είπε για τον εαυτό του ο Σπέισι και παραδέχτηκε: «Άγγιξα κάποιον σεξουαλικά με τρόπο που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι δεν ήθελε».

Άφησε δε να εννοηθεί ότι αμφέβαλε αν θα έβγαινε ζωντανός από την περιπέτεια. «Θέλα να ζήσω, αλλά κάποιες φορές νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω», εξήγησε.

Όσο για τα χρέη, ο Σπέισι είπε ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στη Βαλτιμόρη λόγω των χρεών. «Δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω», είπε στον Μόργκαν.

«Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη», πρόσθεσε για να αποκαλύψει ότι «δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα».

Πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κηρύξει πτώχευση. «Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα»

Αποκαλύψεις, Αθωότητα και Νέοι Ισχυρισμοί

Ο Σπέισι έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τη σχέση με τον Επστάιν, δηλώνοντας ότι δεν είναι φίλοι και ότι ποτέ δεν ήταν έμπιστο πρόσωπο για αυτόν. Αναφέρει πως βρέθηκε σε ιδιωτικά αεροσκάφη του Επστάιν κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικού έργου με τον Μπιλ Κλίντον, αλλά υποστηρίζει ότι δεν είχε γνώση για την παρουσία νεαρών κοριτσιών στις πτήσεις.

Όσον αφορά τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπισε, ο Σπέισι αθωώθηκε πέρυσι από τις κατηγορίες που είχαν απευθυνθεί εναντίον του στα δικαστήρια. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι υπάρχουν νέοι ισχυρισμοί εναντίον του, όπως αναφέρθηκε σε ντοκιμαντέρ του Channel 4, αν και οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί στα δικαστήρια.

Ο Σπέισι είπε ότι το ντοκιμαντέρ περιείχε ισχυρισμούς «ανώνυμους και μη συγκεκριμένους» και το χαρακτήρισε «μονόπλευρο», μια «απελπισμένη προσπάθεια για τηλεθέαση».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις