Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αντίπαλος των ακτιβιστών της LGBTQI+ κοινότητας και υποστηρίκτρια της “Πατρίς, Θρησκείας, Οικογένειας”, έχει καθορίσει τις θέσεις της με σαφήνεια. Αυτές οι θέσεις αντικατοπτρίζουν τις αρχές του κόμματός της, της “Φωνής Λογικής”, το οποίο ιδρύθηκε στις 23 Μαρτίου 2023, μετά την αποχώρησή της από την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής λόγω διαφωνιών με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ως πρώην πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, στο μανιφέστο της, εκφράζει τις απόψεις της, αναφέροντας ότι “δεν είναι λογικό να αναφερόμαστε σε γονέα 1 και 2” και ότι “δεν είναι λογικό να επιτρέπονται ομοφυλοφιλικές σχέσεις στα σχολεία”. Επιπλέον, εκφράζει την άποψη ότι “δεν είναι λογικό να επιτρέπεται σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά”, και προβάλλει κριτική για την αποδοχή της Κλεοπάτρας ως μαύρης στο Netflix, δηλώνοντας “Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να ερμήνευε ο Σταλόνε, τι θα γινόταν;

Τα εκρηκτικά της ξεσπάσματα αποτελούν αντικείμενο προσοχής για τα μέσα ενημέρωσης, καθώς η 33χρονη πολιτικός εκφράζει τις απόψεις της χωρίς φίλτρα, τόσο για θέματα καθημερινής ζωής όσο και για θέματα ευρύτερης πολιτικής επικαιρότητας. Φαίνεται ότι δεν αφήνει τίποτα ανεξερεύνητο, όπως η διάσημη έκρηξή της σχετικά με τα αξύριστα σημεία στο γυναικείο σώμα, τους άνδρες που παίρνουν μέρος σε θηλυκές… φιλοδοξίες και τα στερεότυπα που κυριαρχούν.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Εγώ ως γυναίκα νιώθω άβολα και αισθάνομαι ντροπή και απέχθεια για τέτοιου είδους φωτογραφίες».

Η “Φωνή Λογικής”, που αντιτάσσεται σθεναρά στην “woke ατζέντα”, την οποία χαρακτηρίζει ως “παράνοια”, κατάφερε στις εκλογές του 2023 να κερδίσει τη στήριξη του 0,5% του εκλογικού σώματος και να καταλάβει την 10η θέση σε μια 8-κομματική Βουλή. Την ημέρα των Ευρωεκλογών, η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής”, Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέφρασε χαρά για τα αποτελέσματα των exit polls, που υποδεικνύουν την πιθανότητα εκλογής ευρωβουλευτή από το κόμμα της. “Είμαι ευτυχισμένη που από σήμερα όλοι θα γνωρίζουν τη ‘Φωνή Λογικής'”, δήλωσε.

Η νεαρή ηγέτις του κόμματος προκαλεί έντονες αντιδράσεις κατά τις δημόσιες της εμφανίσεις, καθώς η έντονη προσωπικότητά της μαγνητίζει τόσο φανατικούς υποστηρικτές όσο και αντιπάλους. Η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη εξυπηρετεί τα σχέδιά της, καθώς η ακροδεξιά φαίνεται να αναδύεται, με σημαντικές ανοδικές τάσεις, όπως δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls.

Το πορτρέτο της προέδρου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από οικογένεια εκπαιδευτικών κι έχω δύο μικρότερα αδέρφια. Είμαι περήφανη εγγονή του παπά Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Έβρου. Ώς άνθρωπος και ειδικότερα ως άνθρωπος του Θεού δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη Θρησκεία μου και τα πιστεύω μου όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί Ισλαμιστές. Είμαι περήφανη Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου. Απαγορεύω να με φωτογραφίζουν μέσα σε οποιαδήποτε εκκλησία, απαγορεύω να χρησιμοποιώ την πίστη μου ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση.

Από μικρή ήμουν πρωταθλήτρια στο τένις κερδίζοντας πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εκπροσώπησα την Εθνική Ελλάδος για 4 συναπτά έτη και έλαβα το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος” ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια για το 2006-2007.

Πέρασα στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. χωρίς να χρησιμοποιήσω (αν και μπορούσα) τα μόρια που είχα από τον πρωταθλητισμό.

Το 2013, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό εγκατέλειψα τον πρωταθλητισμό.

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως προπονήτρια τένις από τα 18 μου έως ότου τελείωσα τις σπουδές μου στη νομική και έκανα την άσκησή μου. Έγινα δικηγόρος και εργάζομαι στο νομικό τμήμα εταιρίας.

Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκίνησα την καμπάνια “Macedonian products made in Greece” προκειμένου να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Την καμπάνια αυτή απέσπασε η Νέα Δημοκρατία όταν εξελέγη κυβέρνηση και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια.

Η πολιτική για μένα είναι χρέος προς τον Πατρίδα μου και ξεκίνησε ως ανάγκη να υπηρετήσω την χώρα που μεγάλωσα και λατρεύω.

Υπηρετώ τις ελληνικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσα το 2023 την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους εμάς, στην Πατρίδα μας και στα παιδιά μας!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις