Ένα βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς δείχνει την influencer Νάταλι Ρέινολντς να δίνει 20 δολάρια σε μια γυναίκα που είπε ότι δεν ήξερε να κολυμπά, προτρέποντάς την να κάνει βουτιά στη λίμνη Λέιντι Μπερντ στο Όστιν του Τέξας. Όταν η γυναίκα τελικά έπεσε στο νερό, ζήτησε βοήθεια και δήλωσε ότι πνίγεται, αλλά η Ρέινολντς φάνηκε αδιάφορη.

Στο βίντεο, που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η Ρέινολντς να παροτρύνει τη γυναίκα με τα λόγια “απλά πήδα μέσα”. Η γυναίκα τελικά κάνει τη βουτιά, αλλά μετά διαμαρτύρεται λέγοντας: “Είπες ότι ήταν εντάξει… μου είπες να πηδήξω”, ενώ η Ρέινολντς αρνείται τις κατηγορίες γελώντας.

Ωστόσο η κατάσταση αλλάζει άρδην όταν η γυναίκα αρχίζει να καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας «δεν μπορώ να κολυμπήσω, μπορώ μόνο να επιπλεύσω».

Όπως φαίνεται στο βίντεο η Ρέινολτς αρχίζει να ανησυχεί με συνεργάτες της να της λένε ότι «η κατάσταση είναι άσχημη».

«Σταματείστε, με φρικάρετε. Θα αυτοκτονήσω. Λέει ότι πνίγεται» ακούγεται να λέει η Ρέινολτς.

Παρόλα αυτά η ίδια όχι μόνο δεν παρέμεινε στο σημείο για να βοηθήσει αλλά το έβαλε στα πόδια με το τελευταίο πλάνο του βίντεο να την δείχνει μέσα σε αυτοκίνητο να φεύγει ενώ δίπλα περνάει ένα όχημα της πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Όστιν επιβεβαίωσε ότι κλήθηκαν για να βοηθήσει γυναίκα που ήταν μέσα στη λίμνη και ότι της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά την ανάσυρσή της από τη νερό.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις