Το αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στο φως την περασμένη Τρίτη στη Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν οι συγγενείς της 30χρονης, η οποία ήταν έγκυος 18 εβδομάδων, ανησύχησαν επειδή δεν είχε επικοινωνήσει μετά από ένα δείπνο με τον αδελφό της.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, όπου ζούσε η 30χρονη με τον 23χρονο αδελφό της, ανακάλυψαν διαμελισμένα ανθρώπινα μέλη και σημειώματα του αδελφοκτόνου. Σε αυτά τα σημειώματα, ο αδελφός της εξέφραζε τον θυμό του επειδή η αδελφή του ήταν έγκυος και «δεν ήταν πλέον αγνή».

Στο σπίτι, επίσης, εντοπίστηκαν μεγάλα σημάδια αίματος στο πάτωμα της κουζίνας, κάτω από το νεροχύτη και σε σωλήνες, καθώς και ένα πριόνι και ένα τσεκούρι, και μαχαίρια εμποτισμένα με αίμα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο στην πίσω αυλή ενός γειτονικού σπιτιού, ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια και το παντελόνι του από αίμα. Επιπλέον, είχε αυτοτραυματιστεί στον λαιμό.

Ένας γείτονας δήλωσε: «Ο σύζυγός μου άκουσε την κραυγή μιας γυναίκας. Μετά από λίγο, άκουσε μια δεύτερη φωνή και ένα αυτοκίνητο να ξεκινά».

Μετά την εμφάνιση του Μπολ μέσω βιντεοκλήσης από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο δικαστής αποφάσισε την κράτησή του με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις