Ο ηθοποιός Νικ Πασκουάλ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 20 φορές την πρώην σύντροφό του. Τον  συνέλαβαν στο Τέξας, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό.

Ο 34χρονος Νικ Πασκουάλ φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της Άλι Σίχορν στο Σάνλαντ της Καλιφόρνια γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα στις 23 Μαΐου και τη μαχαίρωσε πολλές φορές. Η Σίχορν φέρει πολλαπλές τομές στον λαιμό της μαζί με κοψίματα στα χέρια και την κοιλιά της.

Η καλλιτέχνης και παραγωγός ειδικών εφέ, γνωστή για τη δουλειά της στις ταινίες «Rebel Moon» και «Mean Girls», βρέθηκε αργότερα μέσα στην ημέρα από την παρένθετη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Νικ Πασκουάλ

Οι αρχές συνέλαβαν τον Πασκουάλ στο σημείο ελέγχου των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού στη Sierra Blanca, ανακοίνωσε την Τετάρτη το γραφείο του εισαγγελέα της Καλιφόρνιας.

«Οι σκέψεις μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια είναι με το θύμα σε αυτό το φρικτό περιστατικό», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Γκασκόν. «Το γραφείο μας, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Υπηρεσιών Θυμάτων, της παρέχει την υποστήριξή μας και τους πόρους μας καθώς ξεκινά το μακρύ και δύσκολο ταξίδι της επούλωσης τόσο από το σωματικό όσο και από το συναισθηματικό τραύμα που της προκλήθηκε».

«Αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό αποτελεί μια έντονη υπενθύμιση των κινδύνων της ενδοοικογενειακής βίας», πρόσθεσε ο Gascon. «Θα διασφαλίσουμε ότι το άτομο που ευθύνεται για αυτή την αποτρόπαια πράξη θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις