Ο 35χρονος από χωριό της Φθιώτιδας κλήθηκε να εργαστεί σεζόν σε καφέ της Σκιάθου και ο εργοδότης με τον οποίο είχαν οικογενειακή σχέση, του έκλεισε δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με έναν ακόμη εργαζόμενο

Του έγινε εμμονή ότι ο συγκάτοικος, του εκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στην βαλίτσα του. Η κατάσταση στην δουλειά είχε λάβει άσχημη τροπή και μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ο εργοδότης του. 

Ο 35χρονος δήλωσε ότι βρισκόταν σε αγχώδη διαταραχή μόνιμα και ηθελε να φύγει από το νησί. Προχθές το βράδυ προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο με τον 35χρονο να πιστεύει πως ο συγκάτοικος του έκλεψε δυο μπλούζες. Κάλεσε τον εργοδότη του στο τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο, ενώ τον ενημέρωσε πως θα σκίσει την βαλίτσα του συναδέλφου του.

«Ελα, να ανοίξεις εσύ την βαλίτσα του γιατί θα την σκίσω» του είπε στο τηλέφωνο. Ο ιδιοκτήτης του καφέ έσπευσε αμέσως να τον συναντήσει , του χτύπησε το κουδούνι και τον κάλεσε να κατέβει στο πεζοδρόμιο, εξηγώντας πως είναι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα. Ο 35χρονος που δε δέχτηκε τις εξηγήσεις, είχε κρύψει επάνω του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στην κοιλιά.

Ο 35χρονος καταστηματάρχης διακομίστηκε στο κέντρο υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ενημερώθηκε η αστυνομία που εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.


Ο 35χρονος παραδέχτηκε τα πάντα, δήλωσε χθες στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτέθηκε στον εργοδότη του, ο οποίος τον είχε πληρώσει μάλιστα για τις υπηρεσίες που προσέφερε και ο δικηγόρος του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 35χρονο σε ποινή φυλάκιση δύο ετών και εννέα μηνών και διέταξε έκτιση της ποινής για τους τέσσερις πρώτους μήνες, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα ιδιότητα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις